ENUE

Culoare fără amoniac:
Produs în laboratoarele Intercosmetics Envie. Agentul de colorare fără amoniac conține Vitamina C și un amestec exclusiv de coloranți vegetali în 4 tonuri (maron – roșu – auriu – culori închise). Linia fără amoniac acoperă perfect firul alb, nuanțează părul decolorat, oferă o reflexie intensă părului natural și decolorează în siguranță până la 2-3 tonuri. Părul, chiar și după tratament, rămâne moale și lucios. Prezența Vitaminei C permite o mai lungă durată a culorii, în timp ce adăugarea pigmenților vegetali sub formă de ulei, fac ca reflexia culorii să fie lucioasă și strălucitoare. Lasă un parfum excelent, fructat, pe păr și un miros plăcut în mediul de lucru. Produs testat dermatologic.

Activant Enué pentru acoperire – decolorare – cremă oxidantă, stabilizată, cu o protecție ridicată și miros fructat.

Gel hrănitor Envie anti-îmbătrânire – fluid gelatinos, hrănitor, balsam și reparator cu săruri cationice, care desfașoară o acțiune împotriva radicalilor liberi, acțiunea intensă și imediată face în așa fel încât părul să dobândească strălucire și să fie extrem de mătăsos, în timpul tratamentului de colorare.

Enué șampon-gel – Envie șampon-gel acidifiant, face părul lucios și moale, fixând, în același timp, moleculele de culoare, evitând astfel ștergerea prematură a pigmenților de culoare.

Mască pentru fixarea culorii cu PH acid – cu ulei de floarea soarelui și ceară pentru luciu, fixează molecula de culoare pe firul de păr, elimină scamele și lasă părul lucios și mătăsos.

Se afișează toate cele 6 de rezultate